Design Team

Jag heter Rositha, men kallas oftast gör Rozzan. Jag fyller 57 år i sommar( slutade fira när jag fyllde 50)

Jag bor i en villa med min man Michael, Lisa och tre hundar. Vi har fyra barn, men tre är utflugna och vuxna. Några av er har ju träffat dom på eventet, då är de alltid med, Nadine, Alexander och Didrick 💕

Jag har pysslat med allt som går att vara kreativ med, men ” riktig” scrapp började jag med för ca15 år sedan. Innan det har jag gjort mycket album med foto på familj och roligheter. Från början när jag skapade så var det mest LO och album, och idag är mestadels kort. Idag gör jag mest alster i CAS, förr var det tvärtom, så mycket som möjligt på alstret 😬 En ”dold talang” är att jag målar med Copic och även haft kurser i det. Idag jobbar jag ”bara” med mitt företag Rozzan scrap. Det har blivit en livsstil då jag har butiken hemma i ett hus bredvid vårt. Jag älskar det jag håller på med, och hoppas att ni kan vara en del av att utveckla Rozzans ❤️

Förr skapade jag mycket i brunt, svart o beige. Idag ser jag ett fint papper och då kan jag gå igång på det, oavsett färg. Jag har lite av ett shopaholick( ursäkta stavningen) så idag har jag beställt maaaassooor med roligheter. Hoppas ni kommer att gilla det när det kommer hem! Jag är glad att ha ett DT häng, känns nästan som jag har ”kollegor” igen ❤️

Ni är välkomna till mig när det passar er, bara Maila mig. Jag tänker också att det vore roligt att ses alla vid tillfälle.. kanske i april el maj 🥰


Tanja kallas jag ( eller Glitter Tanja ), är 42 år och bor i Motala i ett hus med min man och våra barn samt 4 scrappycats. Eller vi är väldigt glada att vi får bo hos våra katter!

Jag är en jordnära och positiv människa som alltid försöker se det positiva i livet.
För mig är livet allt som har med skapande att göra. Jag är uppvuxen i ett skapande hem och har alltid haft tillgång till allt från svarv till pensel. För mig är skapandeprocessen resultatet och inte slutresultatet. Allt och alla kan skapa vare sig ålder eller vad man skapar med!

Det jag gillar mest är klet och kladd!! Jag älskar att kladda ned mina händer och leka fram resultat med lika medium.Det är också underbart att använda glitter till sitt skapande. Ett plus är att det även fastnar på katter, golv och övrigt bihang vilket är toppen då glitter är min favoritfärg!!!! Ja jag vet att det inte är en färg men hur ska man kunna välja en färg från regnbågen?

Något jag också gillar är att testa nya saker inom scrapbooking och det är därför jag vågar mig på detta som DT. Det ska bli så roligt att vara en i Rozzans glada pysselgäng och hoppas att få lära mig massa nytt och kanske inspirera någon att hitta nya sätt/saker att skapa med.

Favorit färg/er: Glitter och regnbågen!!
Ett verktyg jag inte klarar mig utan: Syl
Stämplar eller stenciler?: Stenciler
Då pysslar jag helst: På lördagen istället för att städa.
Om jag var en pysselsak så vore jag en: Burk med glitter. Då jag gillar att lämna en bra känsla ”på” folk som sitter kvar länge.
Jag glömmer aldrig när jag: Började pyssla och tyckte det var konstig att andra verka ha så mycket saker man inte använder ( Jag ska använda upp allt mitt glitter innan jag köper nytt 😂). Nu sitter jag här med många villhöver köp🙈

Det var kort om mig! Hoppas vi ses i bloggen, på youtube och träffar framöver ❤️

Jag finns också på Instagram: Kortochgott_
Kram Glitter Tanja


Hej!

Jag heter Annamari men kallas kort och gott för Anna. Jag är 43 år. Bor i en liten villa utanför Södertälje med min man Stefan och våra barn, Leo (10år) och Lilly (8år).

Jag har hållit på med en del pyssel genom åren som t ex smycken. Papperspyssel är det jag hållit på med längst. Kort är min stora passion, älskar känslan man får när mottagaren blir glad. Är ny inom scrapträffvärlden, endast varit på 2 st träffar men fler lär det bli.

Min inspiration hittar jag mest på Pinterest. Bland det roligaste jag vet är att tillbringa många timmar i pysselrummet, helst med min tvillingsyster.

Det jag använder mest är förmodligen min Bigshot, älskar dies. Min bigarplatta/skärbräda går även den varm här hemma. Lukten av nya papper gör mig lycklig, man kan aldrig ha för många papper. 🤣 Några av mina absoluta favoritmärken när det kommer till papper är Craft o clock, Paper heaven, 13 Arts och Mintay. Gillar även Maja design.

Gillar dova jordnära färger. Lila är en favorit. I mina kort ser man ofta fjärilar.

Min stora rädsla är att jag dör innan min man och han säljer min scrapsamling för det han tror den är värd (d v s för den summan jag talat om för honom att allt kostar 🤣).

När jag inre pysslar eller umgås med familjen eller spelar innebandy så arbetar jag som medicinsk sekreterare på en cancermottagning på Karolinska Universitetssjukhuset.

Så roligt att få vara en del av det här. ❤️

Favorit färg/er: Lila och rosa

Ett verktyg jag inte klarar mig utan: Mitt scoringboard

Stämplar eller Stenciler: Stämplar

Då pysslar jag helst: Så fort tid ges

Om jag var en (pyssel)sak så vore jag ett: Kort – jag vill alltid göra folk glada

Jag glömmer aldrig när jag: Köpte min Bigshot och tänkte “Kommer jag verkligen att använda denna?” 🤣


Helene Siermans är jag det. Fyller 46 om drygt 2 veckor. Bor tillsammans med min lilla familj (mannen Jay och 2 barn, Bree och Kai) i Askeby som ligger lite utanför Linköping. Har handarbetat och pysslat så länge jag kan minnas. Har prövat det mesta, broderi, virkat, tovat, tecknat, målat, sytt, knypplat men fastnade för papperspyssel ordentligt år 2006. Sedan dess har jag skapat mängder med layouter, lite alter och så mycket kort att jag har så jag kan skicka till nära och kära tills jag dör… 🤣🤣🤣 Min stil varierar men just nu är jag helt beroende av allt som har med märket Lawn Fawn att göra. Annars gillar jag starka och många färger, lager på lager, skapa scener, roliga kortvikningar och förstås förvaring. När jag är för trött är det ofta det jag gör, organiserar och sorterar bland mina pysselsaker. Utanför pysselvärden arbetar jag som bildlärare. Gillar att vara ute och springa och läsa böcker och dricka goda italienska viner.

Favorit färg/er: turkos

Ett verktyg jag inte klarar mig utan: stamping buddy

Stämplar eller Stenciler: stämplar

Då pysslar jag helst: så fort tiden finns…

Om jag var en (pyssel)sak så vore jag en/ett: penställ – gillar att organiera och tänker att jag ofta stöttar och håller upp andra.

Jag glömmer aldrig när jag: snabbt skulle ha på lite glitter och fumlar med locket på burken och vips fanns glittret över hela skrivbordet, mig, golvet och mina pysselsaker. Det glittrar fortfarande om mitt skrivbord


Pernilla, det är jag det. Rqnilla heter jag också i olika kreativa sammanhang. Jag bor på småländska höglandet med min sambo. Har två utflugna döttrar som båda studerar på olika orter. Till vardags är jag specialpedagog och arbetar centralt i min hemkommun. Jag har varit pysslig och kreativ i hela mitt liv. Som 5-åring började jag virka och sedan har det bara fortsatt. Jag virkar och stickar fortfarande mycket och syr när andan faller på. Jag har också svårt att begränsa mina hobbies då jag gillar att ha fullt upp… Alltså tränar jag också en del (längtar tills cykelsäsongen drar igång), släktforskar, läser, odlar och är aktiv i hembygdsföreningen. Papperspyssel började jag med 2004. Då var barnen små och det blev mest layouter. Numera är mest mest kort som gäller. Jag älskar blommor och små, små detaljer och kan sitta länge med ett kort. Och så bryter jag av med enklare, renare kort för att variera mig. Då och då blir det också lite annat papperspyssel – junkjournaling, art journaling, något minialbum, min planner där jag planerar veckan och en del annat. För mig är det kreativa ett sätt att koppla av och få återhämtning i vardagen.

Favorit färg/er: Grönt och orange

Ett verktyg jag inte klarar mig utan: Sax och pincett

Stämplar eller Stenciler: Stämplar

Då pysslar jag helst: När jag vaknar tidigt på helgen

Om jag var en (pyssel)sak så vore jag en: Låda full med dekorationer – där går det hitta gömda skatter.😊

Jag glömmer aldrig när jag: Hade bråttom till en pysselträff och snubblade på en sandad trottoar. Tillbringade helgen pysslandes med plåster på hela händerna…