Together

Jag tänkte visa en layout jag gjorde för ett tag sedan där jag testade lite produkter. Det blev en LO med våra katter på.

Jag började med att ta en stencil (med hjärtan) ochmed en spatel tog jag en klick av 3-D Adhesive. Det är en mjuk pasta som inte tappar höjd när den torkar. Lätt att applicera.
Jag lät det ligga och torka väl länge (nästan en vecka) men kunde ändå använda folie ovanpå hjärtana. Jag använde mig av en bigare (som man gör snygga veck till på kort bl a) och gnuggade över hjärtana. Sen satte sig foliet utanför och mellan hjärtana också men det gör mig inget i detta fall.

Together skar jag ut med en skalpell. Ordet satt lite fast i vissa punkter men var inte alls svårt att få loss. En liten omgång av Structure medium fick ordet och jag lät det torka. Sedan målade jag med Glacier paste två gånger för att försöka få det lite mer intensivt. När det torkat strök jag med hjälp av fingret, lite luster wax här och där på ordet. Och på varsin sida om ordet satte jag lite sequins.

När foliet var på (det ska gå utmärkt att använda Sizzix Foil Sheets, sprayade jag mönsterpappret med lite sparkle spray. När det torkat outlinade jag några hjärtan med Dream drops. Varför bara göra droppar när man kan rita med det. 🙂

På med fotot som jag skrivit ut i sepia och satt på en fotomatta av kraftpapper.

Det var roligt att testa och kladda för att se vad produkterna kan göra. Jag är ganska nöjd med resultatet.

Material från Rozzanscrap:

* Mönsterpapper AB Studio
* träord Together
* 3-D Adhesive
* Nuvo Glacier Paste
* Structure paste coarse
* Luster wax silver
* Penslar
* Nuvo Sparkle Spray
* Nuvo Dream Drops Cloud 9
* Nuvo Media Spatulas
* Paljetter/Sequins

Tack för att ni tittade in. Vi ses snart igen.
/Ciza

Lämna ett svar