Ett glammigt kram-kort

Jag älskar denna fjärilsdie, speciellt nu när den är så fantastiskt lätt att stansa ut med Gemin-maskinen!
Denna gång blev den roséguld.
Och samtidigt ville jag prova att göra ett slimcard (som jag nu lärt mig kan variera lite i storlek – 7 7/8″ – 8 5/8 * 2 7/8 – 3 5/8). Så jag tog en av mina äldre dies för slimcard (privat och ej köpt här) och stansade ut i ett vackert papper från Prima Marketing Ink. Storleken mellan mönsterpappret och kortbasen stämde inte och jag kunde inte fatta det. Nu ska jag tillägga att kortbaserna hade jag köpt färdiga och trodde som sagt att det bara fanns en storlek.
Så jag klistrade på mönsterpappret och klippte av det som stack upp upptill. 🙂

Fram med Tacky Glue som jag fyllt på i en miniflaska i plast för lättare hantering, och limmande fjärilen baktill (inte längst ut på de stora vingarna då jag visste att de skulle hamna utanför kortet) och satte den snett. Tryckte till så att den verkligen fastnade.

Jag ville ha något meddelande eller ord på framsidan, så fram med ett diealfabet men använde bara själva bokstäverna (inte skuggan) och stansade ut i glitterpapper (rosé) Smacka på lim på dem och upp i vänstra hörnet. Lite bling fick också följa med för att göra det ytterligare lite glammigt.

Material jag använt från butiken:

* Fjärilsdie
* Alfabet
* Slimcardbas
* Bling Prima Marketing
* blingstenar
* tacky glue
* GeminiA4
* Sidekick

Lämna ett svar