DT Tanja

Tanja kallas jag ( eller Glitter Tanja ), är 42 år och bor i Motala i ett hus med min man och våra barn samt 4 scrappycats. Eller vi är väldigt glada att vi får bo hos våra katter!

Jag är en jordnära och positiv människa som alltid försöker se det positiva i livet.
För mig är livet allt som har med skapande att göra. Jag är uppvuxen i ett skapande hem och har alltid haft tillgång till allt från svarv till pensel. För mig är skapandeprocessen resultatet och inte slutresultatet. Allt och alla kan skapa vare sig ålder eller vad man skapar med!

Det jag gillar mest är klet och kladd!! Jag älskar att kladda ned mina händer och leka fram resultat med lika medium.Det är också underbart att använda glitter till sitt skapande. Ett plus är att det även fastnar på katter, golv och övrigt bihang vilket är toppen då glitter är min favoritfärg!!!! Ja jag vet att det inte är en färg men hur ska man kunna välja en färg från regnbågen?

Något jag också gillar är att testa nya saker inom scrapbooking och det är därför jag vågar mig på detta som DT. Det ska bli så roligt att vara en i Rozzans glada pysselgäng och hoppas att få lära mig massa nytt och kanske inspirera någon att hitta nya sätt/saker att skapa med.

Favorit färg/er: Glitter och regnbågen!!
Ett verktyg jag inte klarar mig utan: Syl
Stämplar eller stenciler?: Stenciler
Då pysslar jag helst: På lördagen istället för att städa.
Om jag var en pysselsak så vore jag en: Burk med glitter. Då jag gillar att lämna en bra känsla ”på” folk som sitter kvar länge.
Jag glömmer aldrig när jag: Började pyssla och tyckte det var konstig att andra verka ha så mycket saker man inte använder ( Jag ska använda upp allt mitt glitter innan jag köper nytt 😂). Nu sitter jag här med många villhöver köp🙈

Det var kort om mig! Hoppas vi ses i bloggen, på youtube och träffar framöver ❤️

Jag finns också på Instagram: Kortochgott_
Kram Glitter Tanja