Jag gillar Annas stil!

Fått frågan många gånger, vilken är din stil?

Vilken typ av kort gör du? Frågan är lika svår att svara på varje gång.

Vilken är min stil? Vad gillar jag? Det varierar nog men i korthet så kan ni läsa nedan om vad jag gillar att göra. Sen varierar det ju förstås efter högtider och faktiskt också årstider.

Mina kort kännetecknas av ljusa färger, blommor och fjärilar. Väldigt många kort jag gör är “Grattis-kort”, så många att min son sa så här till mig: – Jag tycker att du skall sluta med “Grattis-kort” och göra något annat. Jag tänkte för mig själv, det lär ju inte hända.

Tänk att få ge bort ett kort med texten "du är Bäst". Det är lycka för mig,

När jag inte gör kort då? Eller pysslar med något annat pappersrelaterat, vad gör jag då? Jag umgås gärna med barnen (födda 2012 och 2015) och maken. Vi bor lite på landet så promenader i omgivningen är trevligt, speciellt sommartid. På hösten och vintern så spelar jag innebandy på motionsnivå vilket är väldigt roligt.

Jag har förmånen att få jobba som medicinsk sekreterare på distans 2 dagar i veckan vilket ger mig mer tid hemmavid. Det är fantastiskt på många vis. Det ger mig mer fritid och tid att göra det jag gillar mest.

Visst är det så snyggt med blått och rött ihop?

Har ni några andra färgkombinationer som ni använder er av? Kommentera gärna!

Ovan ser ni förslag på några kort jag gjort. Härligt blommiga! Och våriga! Längtar ni också efter våren? Kanske har ni vår redan? Här i Stockholmstrakten så får vi nog vänta ett tag till på våren.

Det finns väl kanske inte så mycket mer att säga om mig. Jag är en hemmakär person, är inte mycket för festligheter eller sammankomster (förutom pysselträffar!). Trivs bäst hemma i sköna kläder, kaffe och pysselmaterial. Har alltid varit kreativ men just kort har jag pysslat med i ett par år bara.

Roligt att just DU tittade in här! Ha en fin dag!

4 Kommentarer on “Jag gillar Annas stil!

  1. Grattis kort kan man aldrig ha för många av🤪 Kul att få lära känna dig lite bättre

  2. Anna gör jättefina kort, jag blir alltid så glad när jag fått ett kort av Anna.❤️👍😘

  3. Så fina och varierande kort!!! Älskar din smak av papper!! Önskar många gånger att jag kunde göra något av så snygga papper men det slutar med klappapåpapper 🙈😹

Comments are closed.