Sizzix scoringboard & Trimmer

Äntligen har jag fått tid att leka med min nya leksak! I fredags rotade jag fram lådan med alla julpapper. Jag har tagit löftet till min man att använda upp papper innan man köper nytt på allvar ( vad han vet) och lekt med olika sätt att göra lådor och kuvert till familjens julkalender. Perfekt att testa på och leka med de olika funktionerna som finns med!

Den är verkligen smidig och allt man kan tänkas behövas ( förutom mer tid) ! Man kan välja om man vill ha den i Inch eller cm vilket är perfekt!!! Om jag följer en teutorial så är den oftast i Inch men om jag gör egna mått så är det lättare i cm. Sååå bra!! Det följer även med ett ark med mått som man kan lägga sitt kort på för att veta vilken stl man behöver på kuvertet! Om man inte har med det så kan man lätt gå in på deras hemsida, skriva in sina mått på kuvert eller vad man vill göra så räknar den ut i både Inch och cm!!!! Huuur smidigt?? Det går även att gå in via QR koderna för att komma direkt!

Längst upp på den så finns punchar till att få det man gör till riktiga mästerverk!! De går att ta ta bort och är bara att sätta dit igen så man slipper leta efter dem varje gång. Den får 10 glitter av mig av 10 möjliga!! Det enda som man skulle behöva i förpackningen är meeeer pysseltiiid! Jag är säker på att denna julkalender kommer utklassa mina förra. Hoppas ni får en bra Farsdag kraaam ✨Tanja✨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait