Lawn Fawn

Jag använder inte Lawn Fawn så ofta men jag gillar verkligen deras papper. Jag kombinerar dem gärna med produkter från andra märken så idag blir det några exempel på det. De papper jag använt från Lawn Fawn är ett 6×6 Paper Pack.

Det första kortet har ett utklippt motiv från Mintay Papers fina pappersblock med juliga fönster och en julstjärna från ett annat klippblock från Mintay. En bit spets från min restlåda kom också med, liksom ett utstansat God Jul. Jag valde att stansa ut i ett favoritpapper i koppar från Sizzix.

Nästa kort har så klart det också papper från Lawn Fawn, men även så fina snögubbar på washitejp. Även de kommer från Lawn Fawn. Jag har använt mig av samma dies till God Jul men också granar från Gummiapan. Kunde inte låta bli att lägga till några enamel dots från Simple and Basic.

Vill ni se mer fantastiska alster med Lawn Fawn så missa inte att klicka på Lawn Fawn nedanför inlägget. Då får du upp en hel massa fantastiska alster från de riktiga Lawn Fawn proffsen i designteamet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait