Världens bästa pappa!

Idag visar jag mitt förslag på “Farsdagskort”. Det är ett s k chokladkort, ett kort där man kan sätta in en 100 grams chokladkaka. Fiffigt va? Det är verkligen inte min idé, det finns flertalet olika att hitta om man googlar. Jag delar med mig av de måtten jag använder mig av, också de hittade på nätet men minns tyvärr inte var.

Du behöver ett papper (cardstock) som är 19 cm högt x 23 cm brett, du bigar på 8 cm, 9 cm, 17 cm och 18 cm (pappret skall ligga med den breda (23 cm) sidan mot måttstocken). Då har du själva basen.

Till själva fickan så behöver du 2 st bitar som är 3 x 3 cm. Biga på 1 cm och 2 cm. På första fotot nedan ser ni vad jag menar med “ficka”. De limmas på (en uppe och en nere) och kortstommen är klar!

Sen är det bara att dekorera kortet hur man vill! Och den blir ju även fin till jul med lite tomtar på. Jag valde ett slitet, rostigt tema där jag blandat dekorationer från Mintays serie Garage och papprena är från ett block från Mintay som heter Basic book 4, Grunge.

Bokstäverna som jag använt mig av till ordet pappa vet jag inte riktigt var de kommer ifrån men Rozzan har ett stort urval av både stora och små bokstäver. För snygg effekt så stansade jag ut bokstäverna, limmade dem på mossgummi och limmade sedan fast dem på samma plats där de är utstansade.

Så där, det var allt från mig denna gång! Hoppas ni blev inspirerade. Kram från DT-Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait