Halloween eller inte…

Själv är jag inte ett jättestort fan of Halloween, men jag tycker det är fint att dekorera med pumpor och annat höstigt. Samma sak gäller pyssel. Själv skickar jag inte så många Halloween kort (ett par stycken till pysselvänner utomlands) och därför tycker jag om när man kan hitta andra användningsområden än det som de kanske var tänkta för i första hand.

Idag bjuder jag därför på ett födelsedagskort där jag använt ett stämpelsätt från Lawn Fawn som man kanske i första anblicken tycker är passande för Halloween. Det heter Batty for You. Istället för födelsedag tänker jag att han kan hålla i blommor eller choklad till Alla Hjärtans Dag eller kanske med en fin slips kan det bli ett roligt Farsdag kort?

Har målat de söta fladdermössen med ProMarkers. Himlen har jag använt olika stämpeldynor till, och skapat en tonad bakgrund. Ovanpå den gick jag sedan lös med en moln-stencil och svart stämpelfärg.

Här hittar du många olika stämpelfärger.

Har använt fint guldigt mirror paper att matta med under min framsida. Passar så bra med guld till de mörklila färgerna på himlen tycker jag. Har även stänkt med guldig vattenfärg men det går också bra att använda utspädd akrylfärg i guld.

Som vanligt kan jag inte låta bli att använda lite av mina gamla stämplar också. Tårtan kommer från Elephie Selfie, månen från Wild Wolves, hatten från All the Party Hats, ballongerna från Party Animal och Spindeln från Fangtastic Friends.

Jag har använt följade produkter:

Lawn Fawn Stamps - Batty for you

Lawn Fawn Stamps - Batty for you

Pris: 219,00 kr

Till produkten

Lawn Fawn Dies - Batty for you

Lawn Fawn Dies - Batty for you

Pris: 349,00 kr

Till produkten
Produkten hittades inte.

Lawn Fawn Stamps - Wild wolves

Lawn Fawn Stamps - Wild wolves

Pris: 219,00 kr

Till produkten

Lawn Fawn Stamps - All the Party Hats

Lawn Fawn Stamps - All the Party Hats

Pris: 110,00 kr

Till produkten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait