Mer jul: 49 and Market

Vi tar väl lite mer jul? Idag har jag skapat kort med 49 and Market igen och den här gången med kollektionen Christmas Spectacular. Den har så mycket roligt att leka med!

Idag valde jag också att använda mig av slimline som format. I shoppen finns dessa som paket med kort och kuvert – otroligt praktiskt. Bland allt fint finns bl a filmstrips i en förpackning och så fina washitapes.

Det finns också en mängd juliga motiv som cut outs dvs du trycker ut motiven ur arket och använder det på dina alster. Jag har bl a använt mig av julstjärnor, bärkvistar, järnek och en så fin gran i kruka.

Det finns också olika ark med bubblor och andra upphöjda motiv. Jag hittade hjärtan och fina runda motiv att använda mig av på mina kort. Jultexterna som jag använt är däremot Rozzans egna textark – perfekt med massor av jultexter.

Och så får vi ju inte glömma alla fantastiska rub-ons! Jag använder dem som motiv men framförallt som bakgrund till de här korten. Och allra sist: Frimärken! De är också gjorda som washitape och går fint att sätta i olika lager.

Just tekniken med lager på lager är perfekt till 49 and Markets produkter. Att bygga upp motivet med olika lager är – åtminstone för mig – något av det bästa med att arbeta med deras olika saker.

1 Kommentar on “Mer jul: 49 and Market

Comments are closed.