Lika men olika

Idag blir det 2 kort där jag använt i stort sett samma material men med lite olika färgsättning så blir det ändå 2 olika kort.

Började med att stansa ut bakgrunderna. Har använt en die som kommer från Studio Light. Till det första kortet valde jag att använda det utstansade mönstret och klistrade fast det på en bit cardstock som jag färgat in med stämpeldyna. Till kort nummer 2 använde jag både det utstansade mönstret och alla små bitarna som skapas av det som blir emellan så att bakgrunden blev helt vit.

Jag stansade även ut 2 solrosor från Lawn Fawn. Den första använde jag gul cardstock till mitten och vitt till själva blomman och till kort 2 använde jag det vita som blev kvar från första blomman och sedan kraft cardstock till själva kronbladen.

Båda korten dekorerades med en söt liten nyckelpiga och ordet grattis som jag stansat ut i svart cardstock med hjälp av en die från GummiApan.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

Själv ska jag efter min utflykt idag försöka göra minst 2 kort, det blev ju jämnt mellan skogsdjuren och djuren på savannen (då måste man ju göra ett av varje,eller?)

DT Helene