Bröllop och kärlek!

Det finns väl ingenting finare än bröllop? Jo, kanske att bli tillfrågad om man kan göra ett bröllopskort! Det är härligt! Idag visar jag ett jag gjort.

Jag använde mig av klippböckerna från Mintay papers som heter Wedding book och Shabby book. Båda har fantastiska bilder man kan klippa ut. Ska jag vara ärlig så är jag inte värst duktig på att klippa ut saker och tycker att det är ganska tråkigt. Dock säger de flesta jag pratar med inom denna pysselvärld att de tycker att det är avkopplande och roligt. Vad tycker du? Har du några bra tips gällande klippning? Någon favoritsax? Dela gärna med dig i kommentarerna!

De små vita pärlorna från Dress my Craft som syns på några ställen hittar ni här. De guldfärgade halvpärlorna är från Craft Consortium och finns här. Därtill har jag använt mig av enamel dots i grönt och transparent. De kommer från Simple and Basic.

De vita hjärtkvistarna har jag stansat ut med en die från Gummiapan, den hittas här.

Så här ser det färdiga kortet ut. Jag har valt att fästa de olika delarna på olika sätt. Vissa är ditlimmade och till andra har jag använt mig av 3D-tejp för att skapa ett djup.

Det var allt från mig denna gång. Ha en fin dag! KRAM från DT-Anna