Ett enkelt uppslag

Hej! Så här på sommaren så pysslar jag mindre med papper, och mer med blommorna i trädgården. Det blev ett ganska snabbt uppslag i min lilla Dylusions Dyalog om vår årliga grillfest vi brukar ha hos oss. Bakgrunden är målad lite slarvigt med guldig färg. Jag detaljklippte runt blomdekorationerna (Paige Evans – Blooming Wild) för att ta bort den vita kanten, överförde pojken och tårtan från Dress my Craft:s transferark och skrev med Copic Sketch den stora texten. Ordet “Imagination” är åxå en transfer som jag envist satte över blommorna. Lite pilligare, men det gick bra. Fick fylla i med svart penna där den liksom försvann ner emellan bara.

Ett lager av Timpans Collage medium och sedan kletade jag ut Nuvo Glacier-glittret som vågor med en spatel. Jo, just, jag ändrade pojkens ögon åxå, då han tittade åt fel håll för att sitta där jag satte bilden. Poscapenna, vit och sen en svart prick. Det behöver inte vara svårare. När jag har kompletterat med lite mer personlig text har jag en slags dagboksanteckning om en underbar dag, samt har fått ut lite konst genom fingrarna på samma gång.

Nu är det som så, gott folk, att detta var mitt sista inlägg här i bloggen. Jag kämpar med min psykiska hälsa och övriga mående så jag får gå in i min bubbla ett tag. Men jag kommer dela saker i gruppen Rozzan Scrap – Inspiration och Kreativitet ibland, och jag har mitt instagramkonto där jag lägger ut det jag skapar. Ta hand om er och skapa av hjärtats lust, det är den bästa medicinen! 😘

Kram / Ann Grodprinsessan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait