Hälsning från djuren på bondgården

Idag visar jag ett kort där jag använt en av djurraderna från detta urgulliga stämpelset från Lawn Fawn som heter Simply Celebrate More Critters. Jag valde först djuren från bondgården men det kommer inom en snar framtid fler kort med de andra djurraderna också, jag menar hur kan man låta bli?

Jag började med att skapa bakgrunden genom att använda en bit washi och tejpa tvärs över en vit cardstock bas och sedan gnugga ut blå stämpelfärg ovanför washitejpen. Sedan lyfter jag försiktigt tejpen och flyttar den så den sitter kant i kant med det blåa och sedan gnuggade jag i stället ut en “sand”färg under och skvätte även med lite mörkare brun, svart och vit.

Sedan stansade jag ut ett staket ur vitt cardstock och delarna jag behövde för att kunna bygga ladan. Använde en svart fineline penna och drog streck på ladan för att få till brädor. Drog även ett streck på staketet för att linjen som djuren sitter på skulle smälta in (det kan man ju göra som man vill med).

Nästa steg var att stämpla upp djuren och pratbubblorna. Det finns ett set med extra texter som passar perfekt ihop med dessa djurstämplar. Jag kompletterade även med ett par noter som finns med i många olika set från Lawn Fawn. Till sist stämplade jag upp och målade de saker som fick dekorera främre delen av kortet. Höbalarna är från You GOAT this och där finns även grästuvor även om det inte är exakt de jag använt (tror det var Yappy Birthday). Den lilla musen kommer från Elephant Parade.

Hoppas ni får en härlig Torsdag

DT Helene