Fiskelycka

Idag tänkte jag visa er ett kort jag skapat med en blandning av både nya och äldre produkter från Lawn Fawn. Kortet går att använda både till Fars-dag (vilket jag tänkte när jag skapade det) men även till födelsedag eller kanske till och med pension, beroende på vad man skriver inuti kortet.

Jag började med att stansa ut alla delarna till tältet i Build a Campsite. Detta die sätt älskar jag, helt perfekt för att det går att kombinera med så många olika filurer från Lawn Fawn. Har tidigare använt det ihop med både björnar, ankor, igelkottar och rävar. Vill man inte ha djur så har Lawn Fawn även små “ministämplar” med massor av olika människor. Alla mönsterpapper jag använt är från äldre block från Mintay. Men det finns många nya med fina rutmönster i.

Sen skapade jag på nytt lite sandig mark (ni har börjat förstå att jag tycker detta moment är jättekul, eller hur?) Stämplade texten “Do what makes you happy!” längst ned på den ena markdelen. Denna text kommer från det nya tillbehöret till bilen som släpptes för någon månad sedan. Det som är så bra med texten är just att det gör att kortet kan användas till många tillfällen, som Farsdag, födelsedag eller pension.

Sedan stämplade jag upp bilen och skar ut vindrutan och limmade dit en plastbit för att få det mer att se ut som en riktig vindruta. Eftersom jag ville använda en större figur bredvid tältet valde jag att inte stämpla de små figurerna som kan köra bilen. Dock tyckte jag det såg lite konstigt ut när man såg rakt igenom hela bilen så därför målade jag på fri hand en ratt och två säten och limmade fast i nedkant på rutan innan jag monterade dit plastbiten. Stämplade även upp fiskelådan från tillbehören och satte fast ovanpå taket på bilen. Allt är färglagt med ProMarkers.

En annan rolig detalj från dessa stämpelsätt är att det finns små texter som passar perfekt i nummerplåten. Den här gången valde jag förstås GNFISHN som står för Gone Fishing (gått och fiskat).

Jag använde stickles på elden för att jag tyckte det blev fint med lite glitter. I bakgrunden målade jag små får med en vit gelpenna och en svart fineliner. Den vita ramen skapade jag genom att använda en die som heter Heart Garland Backdrop – portrait och sedan klippte jag bort gerlangerna som hänger igenom denna.

Bilen är så himla rolig att skapa med och passar ju perfekt om man ska göra “Grattis till körkortet” kort. Tror att det kommer bli ett kort till nästa vecka med den och tillbehören, men den gången ett interaktivt kort.

Hoppas nu att ni får en trevlig torsdag, själv ska jag på en liten roadtripp.

DT Helene

1 Kommentar on “Fiskelycka

  1. Kanonfint, bra komponerat! Gillar att de tänker på detaljerna, Lawn Fawn, nummerplåtarna i det här fallet! Så kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait