Tropiskt födelsedagskalas

Idag bjuder jag på ett födelsedagskort från en tropisk strand. Började med att använda stämpelfärg för att skapa en bakgrund med solnedgång. Jag använde även en stencil för att skapa månen. Tyvärr är denna slut i lagret men det går ju att stansa ut en cirkel och använda som stencil även om man inte får med kratrarna då. Sedan använde jag igen kraft cardstock och vit, brun och svart stämpelfärg som jag skvätter på för att skapa sandtextur.

Älskar den här palmen som egentligen är en juldie, men den passar ju perfekt även till födelsdagar om man pimpar ljusen med lite glitterlim, eller vad tycker ni? Vill man inte ha ljus i palmen så går den ju alldeles perfekt att använda även utan. Så praktiskt när man kan använda samma produkt fast till olika sorters kort.

Motivet blev förstås 2 hundar från nya Lawn Fawn släppet. Tycker den som ylar är så söt och så är det ju extra kul och fiffigt med texten som går att använda ihop med denna. Den ylande hunden kommer ifrån Yappy Birthday och den lilla i paketet är en egen liten stämpel som heter Pawsome Birthday.

Nu hoppas jag att ni får en trevlig tisdagskväll och på torsdag bjuder jag på ett camping/fiskekort (också med Lawn Fawn förstås)

DT Helene