Skål

Blev helt lycklig när jag såg de nya diesen från Lawn Fawn som man kan använda för att bygga ihop olika drinkglas. Vad kan bli mer perfekt till årets sommarkort? Det finns 2 olika dies som ser ut så här:

Själv har jag använt Build A Drink till dagens kort. Den andra heter Build A Drink – Coctail Add-on.

När jag såg dessa die så drogs tankarna direkt till en härligt svalkande drink på stranden, så det är den känslan jag har försökt att skapa. Jag började med bakgrunden och använde en blå stämpeldyna för att skapa himmel och hav. Skvätte lite med en annan blå färg på vattnet för att få lite olika uttryck. Sanden skapande jag på samma sätt som mina tidigare strandkort. Skvätte med brun, svart och vit stämpelfärg på kraft cardstock.

Glaset valde jag att skapa ett skakkort av genom att stansa ut flera (typ 9 st) av ramarna och limade ihop. Sedan satte jag fast plast och sedan ytterliggare en ram och sugrör ovanpå plasten.

Det finns massor av ursnygga dekorationer att lägga i ditt skakkort. Själv använde jag en fruktig variant som jag köpte förra året. Vill man ha något liknande så finns det dessa fina:

Watermelon slices, Fruit Mix och Orange

För att dekorera kortet så använde jag de nya fina snäckorna från sättet How You Bean? Seashell Add-on. Stämplade även en av texterna längst ned på kortet.

Hoppas nu att ni får en härlig helg, vara sig ni tillbringar den på stranden, i trädgården eller på jobbet. Nästa vecka blir det mer hundar och några små rackare som ska ut och åka bil.

DT Helene