Clean and Simple

Visst är det roligt att det finns en helt massa olika stilar inom det här med papperspyssel. Själv är jag ju tokig i att skapa små scener (tänker nästan i som små berättelser) med massor av detaljer och gärna färgglatt och gulligt. Några älskar klet och kladd (mixmedia) eller kanske rent av grunge, medans andra vill ha en romantisk look eller kanske mer vintage stil. Jag uppskattar verkligen alla dessa olika stilar och uttryck. Ibland tycker jag det är kul att bryta av mitt skapand och göra något lite annorlunda. Så blev det t ex idag och därför bjuder jag idag på ett kort i stilen som lutar mer åt “Clean and Simple”.

Jag har använt 2 fina mönsterpapper ur ett pappersblock jag älskar, Paige Evans Garden Shoppe. Visst är det med de små hjärtana sött? Älskar det här blocket för mönstren, färgerna och de fina folieringarna.

Motivet är en digital stämpel ur egen gömma men jag tyckte flamingon blev så cool på detta kort. Dessutom tyckte jag texten blev så kul ihop med honom. Texten är från ett av Rozzans textark.

Har även använt ett råsa roligt gem i form av en spiral. Jag har de som är pastellfärgade men de finns även i guld/silver och koppar.

Vilken stil/stilar är eran favorit?

Imorgon kommer jag tillbaka och då bjuder jag på en härlig drink i kombination med strandsnäckor i mer Helene stil. Hoppas vi ses!

DT Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait