Jordgubbsäsong

Finns det något godare än solvarma jordgubbar? Har du hunnit med att plocka några än?

Jag håller för fullt på att skapa med de nya stämplarna från Lawn Fawn, både snäckorna och bilåkarna som det kommit önskemål på. Medans jag pysslar på med detta så tänkte jag idag dela med mig av ett par äldre kort där jag använt Lawn Fawns jordgubbar (både die och stämplar).

Först ut är ett ganska nytt plattforms-pop-up-kort. Till det har jag använt en die som skapar grunden till plattformen. Sedan har jag dekorerat med den stor jordgubbe som jag stansat ut i mönstrat papper. Den die jag använt verkar vara slut för tillfället men jag tror att det skulle gå att göra något snarlikt med denna som heter Stitched Strawberry Frame (ev ihop med Strawberry Patch)

Nästa kort är äldre och här har jag använt skålen och jordgubbarna från Strawberry Patch. Har stansat ut dem ur ljus rödråsa cardstock och sedan har jag använt röd stämpelfärg och gnuggat in gubbarnas ena sida.

Här är en annan variant med liknande layout men lite söta möss som njuter av de söta gubbarna.

Hoppas ni blir lite sugna på jordgubbskort och ifall ni inte är Lawn Fawn tokiga som jag så finns det lite andra märken som också har fina “gubbar”, t ex Gummiapans Jordgubbar och jordgubbsplanta. Detta sätt från Studio Light som heter Strawberries, är en stor favorit hos mig också. För att inte tala om hur läcker den här färgen är på Jewel drops från Nuvo, heter Stawberry coulis.

Trevlig Tisdag

Idag är butiken öppen från 14-17 och jag kommer passa på att pyssla i butiken. Har ni vägarna förbi och har lust att snacka Lawn Fawn (eller annat pyssel) är ni varmt välkomna!

DT Helene