Junk Journal

Har du hört talas om “junk journaling”? Det finns nog inte en betydelse på vad det är utan det är ett personligt val. För många innebär det att man använder sig av både överblivet och återvunnet material för att dekorera sina sidor i en bok. En del skriver inte i sin junk journal, andra – i likhet med mig – skriver mycket. För mig står just “junk” för att det jag skriver är lite av varje om livet i stort och smått. Det är också därför ni får se det här uppslaget utan text. Jag skapar några sidor i taget och sedan skriver jag efterhand. Jag skriver det som faller sig in just där och då. Ibland blir det en kort text och ibland blir den längre. Ibland blir det ofta jag skriver och ibland blir det längre emellan gångerna.

Det är sällan att det är så välmatchat som det är på det här uppslaget i min bok. Jag brukar ta det jag har som blivit över lite här och var från andra alster jag gjort. Den här gången valde jag ut lite blandade delar från sådant som låg på mitt pysselbord och som alla tillhör 49 and Markets kollektioner.

Jag har använt mig av rub-ons från kollektionen Alena och från kollektionen Rouge, liksom laser cut outs från kollektionen Alena. Till sist använda jag några washi stickers, också de från 49 and Market.