Glada färger!

Härligt att ni har hittat hit igen. Idag visar jag 2 st layouts jag gjort med material från 49 And Market. Serien heter Spectrum Gardenia. Jag har valt att göra en väldigt färggrann och en enfärgad, i det här fallet blå. Jag har mest jobbat med rub ons men även använt mig av andra dekorationer som finns i 49 And Markets utbud.

Har ni alla koll på vad rub ons är? Lättast är att använda ordet gnuggis, för det tror jag att de absolut flesta vet vad det är. Man gnuggar alltså fast motivet på pappret. De går även att använda på andra sorters material.

När man väl gnuggat fast sitt motiv så går det inte att ta bort, mitt tips är att klippa ut de tilltänkta motiven, placera dem (utan att ta bort skyddspappret) där man tänkt ha dem för då går de ju fortfarande att flytta. När man väl bestämt sig så är det bara att gnugga!

På bilderna ovan så är i princip allt gnuggisar. Visst blir det fint?

Bakom fotot (som är min son när han var liten) så har jag gnuggat fast lite svarta motiv. De ger lite liv och bilden känns inte så platt.

Nedan ser ni (bild nr 1) hur pappret ser ut från början, innan jag gjort någonting alls med den. På bild nr 2 ser ni det färdiga resultatet.

Nu över till den mer färggranna. Vilket gillar ni mest att jobba med, massa olika färger eller håller ni er till några få eller t om bara en färg?

Ovan ser ni det orörda pappret (fram- och baksida) och det färdiga resultatet.

Det var allt för idag! Sök på Spectrum Gardeniarozzanscrap.se så får ni fram allt som finns i denna serie, jag lovar, ni blir inte besvikna! Hoppas jag inspirerat er till massa pyssel idag, ha det gott!

Kram från DT-Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait