Picknick på stranden

I det nya släppet från Lawn Fawn kom en dies som är ett kompliment till en äldre die som heter Woodland Critter Huggers. Den nya diesen som heter Woodland Critter Huggers Summer Add-on hittar du massor av söta sommar tillbehör som solhatt, beachväska, drinkglas med parasoll och sugrör, solglasögon mm.

Jag som har turen att redan ha den gamla diesen blev ju överlycklig men den går alldeles utmärkt att använda ihop med andra stämplar och dies från Lawn Fawn! Jag tänkte idag visa 2 kort, ett där jag använt dem ihop med den gamla diesen och ett kort utan den, vi får se vad ni tycker om det…

Först kommer kortet där jag använt denna ihop med den gamla diesen. Det blev picknick på stranden för en denna pingvin.

Har använt diesen Large Slimline with sliders för att skapa kortstommen. Sanden har jag skapat genom att använda kraft cardstock (psst det är extra bra erbjudande på dessa just nu) och sedan skvätt färg från svart, brun och vit stämpeldyna över den. Christmas Palm Tree (som egentligen kom till jul men som jag använt mest till sommarkort utan ljusslingan) passar ju perfekt till sommarkort.

Sedan har jag då använt väskan, hatt, blomma, solglasögon, drink, sugrör, parasoll, fruktskiva och väska från det nya die sättet. Hatten och väskan stansade jag ut ur ett av de nya papperen som heter Fruit Salad Petit. Kolla vad gulligt!

Har även använt de nya snäckorna som är en Add-on till How You Bean? Du hittar snäckorna här! Texten och vattenvågorna har jag använt från Pool Party. Bina kommer från Hive Five.

Till det andra kortet har jag istället låtit några möss ha picknick på stranden. Har använt väskan, palmen, drinkglas med tillbehör även här. Sandstranden är också gjord på samma sätt.

Picknickfilten och de små melonbitarna kommer från Crazy Antics och möss finns det massor att välja på, det går förstås precis lika bra att låta någon annan ha picknick också… Lawn Fawn har gott om söta små varelser! Ramen runt kortet kommer från en dies med hjärtan på ett snöre, där jag klippt bort hjärtana.

Hoppas ni blir lite sugna på att skapa sandstränder och picknick motiv!

Trevlig Torsdag

Helene

2 Kommentarer on “Picknick på stranden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait