Idag blev det en tavla!

Så fort jag fick se dessa dekorativa pappersbrickor från Paige Evans så visste jag att det skulle bli en tavla av dem. Jag tog en svartmålad pannå jag hade hemma och lade på ett lager tjockt lack/lim, tryckte fast plattorna så rakt jag hann innan underlaget torkade. Hällde crackle-lim över, lät det torka ett dygn. Guldfärg och sen svart skimmerpasta och ett blomsterarrangemang. Kolla in bilderna i galleriet nedan där har jag skrivit lite mer om processen.

Glömde fota ett steg emellan, men jag tog Shimmerpastan från Nuvo och distressade kanterna med lite huller om buller. Sedan placerade jag ut mitt blomsterarrangemang. Här får jag låta det stanna tills vidare då jag har så mycket att göra att jag inte hinner mer. Tavlan är nästan klar, men behöver lacka blomsterarrangemanget för att det ska hålla. Har upptäckt att det är ypperligt att “måla” med transparent texture paste från Tim Holtz men det finns många varianter som funkar här.

Detta hittar du hos Rozzan:

Vad tycker ni, blir ni sugna på att testa? Eller har du hittat ett annat kul sätt att använde de här dekorationerna? Kram på er!

/Ann – Grodprinsessan