Hundkalas

De nya hundarna från Lawn Fawn är roliga att använda för att skapa födelsedagskort till alla hunddiggare. Till det här kortet har jag använt både Yappy Birthday och Yappy Birthday Add-on. Tidigare har jag köpt en rolig die som skapar en kortstomme med ett hus som typ kan snurra runt, den kommer ifrån Studio Light och heter Bird House.

Hade tänkt att använda den för att pyssla ihop lite “Lycka till med nya hemmet” kort. Men nu kom jag på att man säkert skulle kunna skapa en hundkoja av kortet istället, så sagt och gjort…

framsida och öppet kort

Började med att stansa ut stomme i vitt cardstock och den näst största delen i brunt cardstock. Sedan stansade jag ut de minsta delarna i vitt cardstock. De minsta delarna målade jag sedan med hjälp av stämpeldynor och stenciler: gräs, moln (liknande den jag hade) och smala ränder.

Alla hundar och dekorationer stämplade jag upp, stansade ut och målade med mina ProMarkers. Stämplade även upp texten “Have a Yappy Birthday” på svart cardstock och embossade med vitt pulver.

baksida och öppet kort

Här ser ni lite fler bilder på kortet från olika håll. Lämnade baksidan vit så att man har någonstans att skriva en liten hälsning med.

Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

Helene