Fler minikort!

Kunde inte hålla mig från att göra några fler minikort – de är så behändiga. Roliga att göra och så här på sommaren så funkar de både i en blomma, på ett paket eller något annat trevligt vi tar med oss när vi besöker någon. Min minikort är den här gången ca 10 x 10 cm och alla är gjorda på vit cardstock.

Till mitt första kort har jag använt mig av papper från Mintays serie Botany . Till det några blommor från Studio Light och några gröna enamel dots från Simple and Basic. För att få det motivet att lyfta lite har jag fäst det med 3D-kuddar, den här gången lite högre sådana. För att få lite mer lyft har jag dessutom satt kuddarna dubbelt så att jag får ännu mer “lyft” i motivet.

Nästa kort har fått två fina rosa blommor från Prima, en bit spets ur mina gömmor och några vita enamel dots. Papperet kommer från ännu en serie från Mintay Papers, nämligen Nana’s Kitchen.

Till dagens sista kort har jag använt papper från Dress My Craft ur serien Eternal Love. Fjärilen är en washi-sticker. Washitejp känner många till men jag gillar verkligen washi-stickers också. De blir, precis som tejpen, lite mer transparenta. Det gör att de passar så bra på olika sorters papper. Just den här fjärilen kommer från en rulle med mängder av stickers från 49 and Market. Några gröna halvpärlor fick också komma med – det räcker så gott med det här på ett kort.

1 Kommentar on “Fler minikort!

Comments are closed.