Sommarminnen!

Hoppas ni hade en fin midsommarafton igår. Min var bra, sol, god mat och familj. Kanske gjorde du något roligt och tog då massa bilder? Vad passar då bättre än ett egengjort album till fotona? Det är just det jag visar idag. Det blir mest bilder, inga mått och så då det är något jag ska visa på Youtube nästa helg. Dagens inlägg blir ett inspirationsinlägg över hur det KAN se ut och nästa vecka visar jag er HUR man gör ett sådant jag visar idag.

Till mitt lilla album har jag använt mig av en pappersserie från Mintay som heter Places we go. Har även die-cutsen som passar så bra. Papprena finns i flera olika mått, jag använde mig av de som är 12 x 12.

Som ni ser på bilderna här ovan så har jag gjort några tags och jag har då använt mig av We R Memory keepers punch och öljetter. Den är smidig och det blir snyggt! Här hittar ni en punch att göra egna tags med.

Här ser ni en av sidorna. Jag har gjort ett fack där man kan ha foton eller små kort. Jag stansade ut fina bilder från pappersarken en stans som är ämnad för ATC-kort. Hos Rozzan finns flera olika. På baksidan av korten kan man skriva ner minnen t ex.

Det som är roligt med att göra ett album är ju att det kan ju se ut precis som man vill, många fickor, få fickor. Tags, kort, tomma sidor. Stort album med massa sidor, få sidor. Ja, precis som man själv vill!

Ovanför ser ni 2 bilder där jag använt mig av texter som är cardboard stickers. Många av Mintays serier har ett stort ark med färdiga texter som man kan använda till kort eller album t ex. Mina ord är från tidigare serier.

Nedan ser ni några fler bilder på insidan. Den stora tagen är en lånad stansmall som jag inte vet märke på.

Här har ni framsidan på mitt album, jag valde att stänga den med sidenband. Visst passar kameramotivet som omslag?

Så där då! Hoppas ni blir inspirerade att göra ett album till era sommarminnen. Och som sagt, håll ut till på lördag nästa vecka, då kommer en tutorial på Rozzans Youtube-kanal! På återseende!

Kram från DT-Anna