Äntligen är de här…

Jag blir som vanligt alldeles till mig när det är dags för Lawn Fawn att släppa nya stämplar, dies mm. Det här släppet gjorde mig verkligen inte besviken. Visserlige är jag mer en katt än hund människa men blev ändå lite kär i alla nya hundstämplar. Ska visa er ett kort jag skapat med det lilla hundsättet och återkommer snart med ett kort där jag använt både det stora och det lilla sättet. Stämplarna heter Yappy Birthday och Yappy Birthday Add-on. Så här ser de fina stämplarn ut, visst är de söta?

Så här blev mitt första kort. Använde 2 av hundarna från det lilla sättet. För att bygga upp en liten scen så använde jag en trästock ifrån Wood You Be Mine?, gräs från Gleeful Garden och blomma från Hive Five.

Jag har använt den största die ur både Large Mini Slimline och Small Mini Slimline till själva scenen och till den vita kanten runt om. Sedan har jag använt den snygga kraft cardstocken till att göra en kortbas som passar detta format. Ni har väl sett att det är ett bra erbjudande på just denna cardstock nu? Passa på, vetja!

Visst blir man sugen på att skapa massor av roliga hundkort? Passa på och beställ idag så Rozzan hinner packa och skicka innan hon går på semester…

Trevlig söndag

Helene

1 Kommentar on “Äntligen är de här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait