Ursöta bin…i väntan på nya Lawn Fawn släppet

Jag har haft lite on om pysseltid och jag har längtat efter att få använda de här söta bina. Ni såg kanske att jag smög in ett kort på inspirationssidan på Rozzans Facebook sida för typ en vecka sedan? Nu har jag äntligen hunnit skapa lite mer med dem…

Jag började med att skapa mönstret av hexagoner med hjälp av en stencil från Lawn Fawn och gul stämpelfärg. Sedan skar jag ut ramen som egentligen är en dies som kom till Alla Hjärtansdag, men jag gillar att hitta fler användningsområden för både dies och stämplar. Den här har hjärtan som hänger. Jag piffade upp den med utstansade blommor från die sättet som heter Magic Iris Beehive Add-on och några bin från stämpel sättet Hive Five. Satte även fast ett par enamel dots på de vita blommorna.

Alla stämpelmotiv är färglagda med ProMarkers. Jag har använt vit gel penna för blänk på bina och lite glitterpenna på vingarna. Har även kompletterat med lite stämplar från sättet Gleeful Garden och A Bug Deal, det är ju faktiskt en av sakerna jag gillar allra bäst med märket Lawn Fawn, nämligen att det går så enkelt att kombinera deras stämplar för att bygga olika scener.

Här kommer ett par bilder till:

Hoppas nu att ni blir sugan på att pyssla. Själv blev jag mycket förtjust i stencilen så den kommer jag definitivt att använda snart igen…

…kanske medans jag otåligt väntar på det nya släppet från Lawn Fawn på torsdag!!! Man kan kolla in Lawn Fawns egna blog för att see lite sneak peaks på de stämplar, dies, stenciler och annat kul som släpps. På torsdag finns det självklart i butiken hos Rozzans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait