Studenten närmar sig!

Än hinner ni göra några studentkort. Idag visar jag ett med material från Rozzan.

Jag har tidigare inte gjort speciellt många studentkort men i år har det blivit desto fler. Studenten är för mig en tid av framtidstro, fest, evig sommar, värme. Svårt att fånga allt det på ett kort men jag hoppas att mitt kort blev lite festligt i alla fall.

Ordet student är en stansmall med både skugga och text. Den är från Simple and basic och den hittar ni här. Ordet student stansade jag ut i ett fint papper, mirror paper. Just denna heter Venetian gold och kommer från Tonic. Det finns flertalet färger att välja på. Jag tycker att kortet känns lyxigare med lite toner av guld. Som ni ser på bilden ovan så har jag använt mossgummi under “skuggan”. Det gör att det blir en fin 3D-effekt och känns inte så platt.

Arket med studentmössorna är en s k “Topper“, en mindre bild som man kan klista/limma på ett kort. De kommer från Dixi Craft och även där finns det flera olika motiv att välja på. Just dessa med mössor finner ni här.

Det blåa arket på kortet är från ett pappersset från Asuka Studio (har ni inte tittat på dem tidigare så gör det, det finns mycket fint att skapa med!). Setet innehåller flera olika färger av jeanstyg.

Sist men inte minst så vill jag visa en stämpel jag använde mig av inuti i kortet. Den är från Gummiapan och den kan ni klicka hem via denna länk.

Så där då, då har ni sett mitt kort. Hoppas jag kunde inspirera er till att göra några ni också. Nu väntar ett stort paket från Rozzan på mig, skall bli spännande att öppna.

Åter på lördag! Kram från DT-Anna

2 Kommentarer on “Studenten närmar sig!

Comments are closed.