Bzzz…

Det surrar för fullt…älskar att det blivit varmt och skönt men är kanske inte stormförtjust i allt som surrar, men de här bina från nyaste Lawn Fawn släppet var väl allt bra fina?

Så här ser diesen ut:

Har skapat ett “snurr-kort” eller spinner card som det heter på engelska. Använde bikupan som mall och markerade och skar ut en cirkel ur både framsidan av kortet samt den bit som jag skapat en solnedgångsbakgrund på. Sedan limmar/tejpar man fast ett bi (eller något annat) som man vill ska snurra i hålet med hjälp av en tråd. Man “klämmer” liksom fast tråden som i en pålägget i en dubbelmacka (se film)

Använde gula enamel dots till mitten av blommorna och vellum till binas vingar. Bikupan skar jag ut både kraft cardstock och gult cardstock (insida) och skuggade lite med mina promarkers pennor.

När kortet är färdigt och du ska ge bort det så snurrar du helt enkelt på biet tills tråden blir spänd. Sedan stänger du kortet och lägger ner det i ett kuvert. När mottagaren sedan plockar upp kortet och öppnar det så kommer biet att snurra.

Här kan du ta en titt på videon som visar hur du fäster delen som ska snurra i fönstret:

Hoppas nu att ni får en härlig tisdag!

Helene

2 Kommentarer on “Bzzz…

Comments are closed.