En idé…

Här kommer ett litet snabbt inlägg bara för att jag fick lite feeling och tänkte “en badande elefant” det skulle vara gulligt…. men när korten väl var gjorda så vet jag inte riktigt hur nöjd jag blev? Så känns det ibland när man skapar, eller hur? Man har en idé i huvudet, ibland kommer kortet ut och man är så himla nöjd med allt och ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Trots detta hade jag fantastiskt kul när jag skapade dessa två kort så trots allt är jag nöjd ändå!

Båda korten bygger på samma idé. Har använt tunnan från Build a Barrel: apple, elefanten och en bubbel bård. Sedan har jag använt lite olika bakgrundspapper och dekorationer.

Kort nr 1

Papper är ett lila från detta underbara regnbågsblock från Mintay. Ramen med hjärtan är Lawn Fawn och heter Heart Garland Backdrop. Har målat med Nuvo Glitter penna på både bubblor och hjärtan.

Kort nr 2

Här har jag använt samma ram med hjärtan men klippte bort dem så jag bara fick ramen kvar. Placerade också bubblorna lite annorlunda och blev mer nöjd med dem i karet på det här kortet. Tycker också bättre om perspektivet i det här kortet, det skapade jag med hjälp av ett mönsterpapper ur min speillbitslåda, en bakgrund dies som jag körde på ett vitt cardstock och sedan placerade ett rosa cardstock bakom samt den lilla listen från die sättet Picket Fence.

Vilket av korten tilltaler dig mest?

Imorgon är jag tillbaka med ett kort som jag däremot blev riktigt nöjd med. Har använt den nya bikupan från Lawn Fawn och skapat ett “snurr-kort” eller spinner card som de heter på engelska. Det kommer även en lite tutorial video.

Vi syns imorgon!

Helene