Blommor på olika sätt

Idag tänkte jag bjuda på 3 olika projekt med en gemensam nämnare – blommor.

Maj är ju en av de bästa månaderna på året tycker jag, det är då det verkligen tar fart i naturen och det blommor både här och där. Älskar pärlhyacinter, tulpaner, vitsippor, gullvivor, liljekonvalj och syren…

På det första kortet jag visar har jag använt blommor både som die och på mönsterpapper.

Till det här kortet finns det även en liten snabbvideo. Tyvärr är mitt ljus uselt där jag filmar men jag hoppas ni kan få ut något av filmen ändå.

Jag har använt mönsterpapper från Lawn Fawn som heter What´s Sawing On och dies från Gummiapan som heter Små Rudbeckior (även använt små vaser från Gummiapan). Texten är stämplad och sedan har jag använt tillhörande dies för att skära ut den. Älskar verkligen den här fonten, vad tycker du?

Här hittar du hittar Big Scripty Words och här tillhörande dies.

Till kort nummer 2 har jag också använt ett mönsterpapper med underbart blommönster. Det kommer ur ett pappersblock från American Craft och mönstret är foilerat så det blänker så fint. Texten kommer även här ifrån Lawn Fawn men just den här diesen är för tillfället slut.

Till kort nummer 3 har jag använt både en stencil för att skapa ett blommönster, en stor solros att placera min text i och blommor som dekoration. Här kommer ett till morsdagkort med massor av Lawn Fawn produkter.

De söta rävarna kommer förstås från Lawn Fawn. Stansar ut dem ur cardstock, brun, orange och cream. Använder lite distress ink (går att använda andra dynor också förstås) för att skugga dem lite. Dessutom känner ni väl i det här laget till min favorit die för att skapa just dessa roliga plattformskort som viker ihop sig så man kan posta dem i ett vanligt kuvert.

Hoppas nu att ni får en riktigt härlig vecka och jag passar på att önska alla mammor en härlig söndag!

Imorgon händer det roliga saker här i bloggen, så glöm inte att kika in här igen.

Helene

1 Kommentar on “Blommor på olika sätt

Comments are closed.