Hallojsan!

Då var det min tur att försöka inspirera med något pyssligt! Jag har gjort ett uppslag i min art Journal från Dylusion. Jag började med att grunda med vit gesso sedan stämplade jag med Thats Craftys stämpel, den är perfekt att bryta det vita med och funkar till de flesta roliga uppslag, jag använde VersaFine Clair för den sitter kvar vad jag än får för mig att kladda dit ovan. Sedan limmade jag fast delar av ett rispapper med Tim Holtz collage medium Matte. Jag kladdade dit Washitejp från 49 Market där jag tyckte det behövdes för att fylla ut och få ihop sidan. Jag river delar av tejpen för att inte få några raka kanter.

När collagelimmet torkat stämplade jag med svart Archival Ink använde stenciler med vit Gesso och sen GLITTER så klart! Är så käääär i Nuvos Glacier paste den blir verkligen så fin och torkar aldrig i burken men fint på det man skapar.

Jag är inte så jätte road av att klippa så redan utklippta saker, utan vit kant är det bästa jag vet. 49 Market har många fina med massa saker som hör till som tex gnuggnisar och Washis. Ibland när man inte riktigt vet vad man vill göra så är ephemera och dessa Laser cuts från 49 Market perfekta. Det är verkligen mycket för pengarna! Jag satte som alltid dit lite enameldots som liknar vattendroppar. Jag brukar använda Glossy Accent annars men det kan vara svårt när Journalen är så tjock underlaget är så ojämnt.

Det är alltid så svårt att fota men här är resultatet! Ta hand om er och glöm inte att gå in och pyssla för att skydda er från solens farliga strålar!! Kram ✨ Tanja ✨

1 Kommentar on “Hallojsan!

Comments are closed.