Lawn Fawn i mitt hjärta

Som ni vet ÄLSKAR jag Lawn Fawn och min samling växer så det knakar. En sak som jag tycker är så roligt och bra med Lawn Fawns stämplar och dies är att de allra flesta passar väldigt bra att kombinera med varandra på olika sätt. Jag vet att ägarna till Lawn Fawn ofta pratar om att de tänker just på det när de designar nya sätt. Idag är det äntligen dags för ett mini-släpp!!! (som jag har väntat, ungefär samma känsla som julafton när man var lite yngre)

Några favoriter från dagens släpp är:

Hive Five – är inte dessa party bin urgulliga??? Kan inte vänta innan dessa dimper ner hemma hos mig. Dessa tänker jag att man skulle kunna göra jättefina kort ihop med några av de nya diesen och stencilen men de passar perfekt ihop med Gleeful Garden, Magic Iris Sunflower Add-on eller kanske All the Clouds.

Magic Iris Beehive Add-on är också helt fantastiskt fin tycker jag. Jag ser hur jag kommer skapa roliga bakgrunder till denna die med hjälp av stämpeldynor och stencilen Honeycomb.

En annan favorit från släppet är en stor ord die – Giant Hello Sunshine.

Den tror jag kommer bli superfin ihop med en egengjord bakgrund med stencilen Sunray eller varför inte med luftballonger (Fly High) eller en uppblåsbar flamingo (Flamingo Floatie)

Hoppas ni kikar in i shoppen och kollar in alla nyheterna från Lawn Fawn!

och njuter lite av solen…

Trevlig torsdag!

Helene

1 Kommentar on “Lawn Fawn i mitt hjärta

  1. Flamingon är så fin, den har jag.
    Bikupan är fantastisk! Vill ha!

Comments are closed.