Think, believe and dare!

Tänk, tro och våga! Det är väl precis så det måste vara för att man ska testa något nytt? Jag testade något för mig nytt som Tim Holtz nämnde i sin senaste live och filmade min process till detta uppslag. Är du nyfiken på hur jag gjorde så kika in på youtube. De första testarken jag gjorde skapade jag sedan kort av så läs vidare så får du en glimt av dem. Länk till youtub-demon här under:

https://youtu.be/mlikDKqZCIY

Detta kan du finna hos Rozzan för att själv prova:

Konstkort har jag ju köpt ibland, men det var ju inte så svårt att skapa egna! Mersmak!

Första kortet blev ett “falskt” staffli-kort. Först använde jag en stencil från Stamperia och gjorde fjärilar, sen klippte jag ut de finaste bitarna. Jag inkade kanterna samt färgade in en bit akvarellpapper med samma blå färg jag använt innan, matchade med cardstock i liknande färg och gjorde en blomma av wellpappsark som legat och samlat damm i evigheter i min egen materialskatt (? 😉 ) Fjärilarna använde jag embossing-dabber till och hällde på embossingpulver för att få dem att sticka ut lite mer. (Det var svårt att fånga på fotot tyvärr). Använde ett glitterpapper från Lawn Fawn för ännu mer glitter-effekt.

Kort nummer 2 där använde jag en burk med stickles glitter som förhöjde fjärilarna, använde Lumberjack Plaid på en bit akvarellpapper för att få samma nyans på bakgrundsramen. Texten kommer från Rozzans textark. Kortet är i A6 storlek och det ligger bara ovanpå glitterpappret på bilden ovan.

Sådär, hoppas att ni fått lite inspo! Ha en fortsatt skön helg!

Mvh/ Ann Grodprinsessan