Skisstolkning med Mintay Papers

För ett par helger sedan hade Rozzan Scrap ett digitalt event. Samtidigt passade vi i teamet på att träffas i butiken och scrappa loss en stund. Under dagen delade vi också med oss av två olika skisser. Det var valfritt att skapa efter dem men vi fick se en hel del fina skisstolkningar under dagen, både från design teamet och deltagare.

En av skisserna valde jag att tolka genom att använda Mintay Papers serie Lavender Farm. Jag vet att meningarna kan vara lite delade kring färgen lila men jag gillar att skapa med den färgen. Det här är blommiga papper, perfekta till vårkort eller till sommaren.

Motivet och den ljusa ramen är utklippta från samma block som övriga papper, likaså den lilla fjärilen som jag valde att placera på ramen.

Jag har dekorerat kortet med olika blommor. De ljust blå, nästan mintgröna, blommorna med guld, kommer från Prima och de lila och vinröda blommorna kommer från Studio Light. Jag gillar verkligen att dekorera med blommor!

Som ett litet extra tillägg har blommorna från Prima fått en liten strykning av en glittrig Nuvo-penna. Grattis är utstansat med en die från Gummiapan i flera lager papper som jag sedan limmat ihop. Sedan lade jag ett lager glaze från Nuvo över för att få en fin yta.

Som ni ser på skissen finns det också tre små prickar på den. Det löste jag genom att göra egna “dots” med hjälp av Nuvos drops. De är suveräna att göra egna så dots med.

3 Kommentarer on “Skisstolkning med Mintay Papers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...