Fönsterkort till morsdag

Idag håller jag Helene er lite sällskap och ni kan kika på min snabbfilm där jag visar hur jag skapar ett fönsterkort. Fönsterkort är ett kort där man skär ut en del av framsidan så att man kan se igenom framsidan och se lite av det som gömmer sig på insidan. Dessa är jättekul att skapa. Man kan använda sig av genomskinlig plast (acetate) för att det ska bli mer fönser-aktigt, men det går även att bara lämna öppningen som den är.

Jag använde mig av olika Lawn Fawn produkter förstås, för att skapa detta fönsterkort. En die som jag är speciellt förtjust i när jag gör denna typ av kort är Window Frame. Med hjälp av denna die kan man skapa massor av olika sorters fönster, olika gardiner, saker som hänger och man kan ju också klippa bort “korset” i mitten om man vill ha ett stort “modernt” fönster.

För att dekorera kortet har jag använt katter, blommor och en soffa (dessa saker valdes ut då min mamma älskar både katter och växter). De stämplar jag använt är: Purrfectly Wicked, Garden Before ´n Afters, Window Scene – Winter och Du är inte bara mamma. De mönstrade papper jag använt kommer från Echo Park – Day in the life.

Här kommer lite mer bilder på mitt kort:

Här kan ni kika på filmen:

1 Kommentar on “Fönsterkort till morsdag

Comments are closed.