Minnes väska till dop.

Jag har så kluriga vänner som alltid utmanar mig med önskemål! Denna gången var det en vän som blivit mormor till tvillingar. Hon hittade två små resväskor i papp som hon bad mig altra. Så på Scrapbookingdagen hos Rozzan gjorde jag dessa.

Jag började med att färglägga dem med vit Gesso. När det torkat använde jag Dinas akrylfärger och försökte få det att se ut som slitet läder på banden och kanter. Lite skvätt av Tim Holtz mica stain så klart, för lite skimmer och färg. Därefter limmade jag dit die cuts från Mintay Little One och några sötisar från ett klippark från Craft o clock. Det är så lätt att limma dit med Tim Holtz collage medium!! Ytan blir matt och man kan lägga färg ovanpå utan att pappret blöder av färgen och pappret kommer hålla bättre över tid. Jag limmade en extra gång ( när det andra torkat) på de saker jag ville ha ”lite” extra lösglitter på och gick bananaaassss!! Så härligt det är glitter överallt efter att jag lekt med lösglitter!! Är man en fegis med lösglitter så kan man alltid blanda ut det i en limmklutt men då missar man lätt att ha glitter på allt annat 😬. När glittret lagt sig i huset och limmet torkat så satte jag dit några enamel dots. Första gången jag köpte dots så trodde jag inte att jag skulle använda dem men nu känns det man skapat tomt utan dem så, jag har nog utvecklat ett beroende av dessa godingar. Som tur är finns de i massa färger och storlekar!!

Det är så roligt att göra små väskor och liknande som minnes saker kan ligga i. Kanske de första små strumporna och nappen🍼! Scrappa på där ute och glöm inte visa vad ni gör på Rozzans sida på FB! Kram ✨Tanja✨

1 Kommentar on “Minnes väska till dop.

  1. Fantastiskt fina blev de! Älskar verkligen die cutsen från Mintay, sååå söta.

Comments are closed.