Rosa drömmar om sommaren!

Min lilla Dina Wakley-bok med kraftiga akvarellpapper är detta uppslag gjort i. Tog några av akrylfärgerna och kladdade utan vidare mål, som jag ofta gör, och när det torkat letade jag efter idéer bland mina dekorationer. Det blev rubons från 49 and Market som vann mitt intresse och jag startade klippa i arken och placera ut lite var jag tyckte de passade. Jag började med bakgrundsbruset, lade till lite blommor och “skyltar”. Ibland klippte jag bort småbitar som jag sparade till sist och satte in dem där de passade. Jag använde stämplesetet “Seeing is believing” och klippte ut ansiktet, klistrade in med Nuvo lim. När jag var klar med allt använde jag Collage Medium med fingret över alltihopa för att säkerställa att rubons mm sitter kvar som de ska.

Jag och min man har en trädgård med mycket växter så denna tid på året är full av pyssel i trädgården, därav titeln på uppslaget “Drömmar om sommaren” och blommor som tema. Fjärilar är åxå underbara att titta på när de letar nektar ihop med alla andra insekter.

Så här blev det färdiga resultatet, i alla fall så här långt! Jag vill nog ha något mer på högra sidan men hittade inget just idag. Jag har gått och blivit förkyld så jag får fortsätta med denna en annan gång när jag orkar lite mer.

I lördags hade vi ju Online Event där Helen tipsade om Lawn Fawns dies och visade upp ett pop-up-kort. Jag blev så inspirerad att jag genast köpte de diesen och skapade ett eget. Jag köpte ingen add-on till den men det får jag komplettera med en annan gång. Jag klippte däremot till en egen baksida och klistrade dit ihop med egenskapade moln. De blev inte direkt vackra men det blir nog fint när jag köper de diesen med. Igelkottarna är ju så söta och då vi har en “egen” kotte i trädgården som ibland skaffar bebbar hos oss så passade det bra. Jag letade upp en instruktionsfilm på youtube för att sätta ihop det rätt, och det finns mycket kul man kan göra med denna plattformen.

Nu ska jag försöka kurera mig lite, hoppas att ni alla har det bra och fråga om du undrar något! Hej hopp!

Kram från mig!/Ann Grodprinsessan

3D kuddar 49 and Market A6 AB Studio akrylfärg Akvarellpapper Album Alco ink Alter American Craft Anita's Art by Marlene Art Journal Asuka Studio Bo Bunny Card deco Ciaobella Ciao Bella collage art Collage Medium Cosmic Shimmer Craft & You Craft Consortium crafters companion Craft O Clock Crealies die-cuts die cuts dies Dina Wakley distress oxide distress stain Dixi craft Dress my craft Dylusions Elisabeth Craft Design enamel dots ephemera Gelli Plate Gemini Gesso grattis Gummiapan Hot foil interaktiva kort junk journal klet och kladd kort kortskiss Lawn Fawn Layout limstift Marianne design maskeringstekniker Mintay Mirror paper Mixed Media My Favorite Things Novu Shimmer Powder Nuvo nuvo drops Nuvo Glacier Nuvo shimmer Paper Favourites pearls piatek 13 plattformskort Prima marketing påsk Påskkort Ranger Ink Reprint Rhinestones rispapper Rozzans textark Rub-ons rubons Simple and Basic simpleandbasic Simple Stories Sizzix skiss slimline stamperia stencil stickers Studentkort Studio Light stämplar tag Tagg Textark Tim Holtz Topper transferark twine verktyg Vicky Boutin washitejp wax

2 Kommentarer on “Rosa drömmar om sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...