Kort och kuvert!

Att fylla år tycker de flesta är kul. Man får fina kort och förhoppningsvis några presenter. I detta inlägg tänkte jag visar ett kort, A6, med ett tillhörande kuvert. Kuvertet gör du med hjälp av en stansmall som du hittar här. Det som är bra med kuvertet är att den blir nästan som en box vilket gör att man kan stoppa i ett kort med 3D-dekorationer utan att de blir tillplattade.

Här ser ni att kuvertet blir en som en liten låda. Jättefin att ge bort med ett kort i.

Pappersserien jag använt till både kortet och kuvertet är från 46 and Market. De har så mycket fina papper och dekorationer. I detta fall använde jag serien som heter Plum Grove. Köpte även till Rub-ons i samma serie. Ser ni nedan vad fina de är? Det finns även tejp i samma mönster.

På kuvertet skrapade jag på en hel del Rub-ons, det gäller att veta när man skall sluta. Det är ju så kul! Och blir så fint!

Så blev framsidan av kuvertet, nedan ser ni hur baksidan kan se ut.

Kortet då? Hur ser det ut? Den har jag också skrapat på några Rub-ons men även använt mig av hot foil och en hot foil die. Till det behöver man en särskild maskin (jag använder mig av GoPress and Foil). Med hjälp av värme för man över motivet, i detta fall Hurra! Visst blir det en härligt lyxig effekt?

Till ramen har jag använt mig av en die från Simple and Basic, hittar den tyvärr inte hos Rozzan just nu. Den har jag stansat ut 4 gånger för att få höjd.

Vad tycker ni? Hade ni blivit glada över kortet och kuvertet? Roligt att ni läste mitt inlägg. På återseende!

Kram från DT-Anna

4 Kommentarer on “Kort och kuvert!

  1. Åh lyckliga du! En hot foil maskin…. Det blir så fint med foil och verkligen lyxig känsla. Perfekt till alla de som du gillar lite extra, jämna födelsedagar, bröllop, student mmm

    1. Ja, lyxigt är verkligen det rätta ordet. Foilmaskinen är ett härligt redskap.

Comments are closed.