Till MOR

Idag vill jag tipsa om en mycket användbar die som skapar en alldeles lagom stor ask. Diesen kommer från Simle and Basic och heter Little Giftbag. Jag har använt den för att skapa ett presentsett till Mors Dag.

Började med att stansa ut grunden till asken i vitt cardstock. Man behöver stansa ut 2 bitar för att skapa en ask. De mindre bitarna stansade jag sedan ut ur ett jättefin mönsterpapper som kommer från ett block som heter Spring Sunshine. Man viker asken i de “veck” som skapas av diesen. Jag brukar använda ett falsben för att skapa skarpa veck. Man tejpar sedan på de två flikarna som är längst ned och den längst till höger och sätter ihop de två delarna.

Jag har dekorerat asken med utstansade blommor, blad och enamel dots. Band ihop asken med ett rosa band. Asken kan fyllas med allt möjligt. Själv stoppade jag choklad praliner i asken. Kommer använda denna ask till många små presenter i framtiden. Tänker att den är perfekt till Studenten, tror också att det skulle bli fantastisk fin med en liten remsa så att den ser ut som en liten handväska, eller vad tror ni?

Jag skapade också ett kort med samma papper och de underbart fina kortbasen som har en så snygg textur. För dekoration använde jag dies från Gummiapan som jag stansade ut och målade med ProMarkers. Använde små vaser och små Rudbeckior. Texten kommer från Rozzans Textark Mors Dag.

Hoppas ni alla får en riktigt fin första Maj!

Helene

1 Kommentar on “Till MOR

Comments are closed.