Woodland från Mintay!

Hallojsan !
Tanja här igen och jag är såååå lycklig! Mitt favoritpapper finns inne hos Rozzan igen!! Woodland från Mintay och tillhörande die cuts . Skapandet gör sig självt med detta underbara papper och die cutsen har inte en vit kant runt sig vilket jag verkligen uppskattar!

Jag har kladdat på en färdig bas av AB studio

Jag har använt Dinas akrylfärger blandade och målade med dem i olika lager men mest med färgen Umber. När det torkat målade jag av cirkeln i mitten med en blyertspenna och limmade dig de die cuts jag ville ha. Nu behövs det så klart lite skimmer!!!

Så jag tog en stencil och testade Lawn Fawns gold paste! Tycker det blev jätte fin till. Därefter så limmade jag ihop de två delarna och satta lite die cuts på framsidan. På lyktan la jag lite crackle och rotade lite i bandlådan efter ett passande band. Det här var första gången jag gjorde något sånt här men absolut inte sista! Om man inte räknar med torktid så är detta verkligen något som går fort att göra, super kul!! Skynda er nu in i shoppen och fånga in Woodland i säkert förvar, innan jag har köpt upp alla!! Ha det pyssligt där ute!! Kram ✨Tanja✨

2 Kommentarer on “Woodland från Mintay!

  1. Vad fint du gjort. Jag älskar också det här pappret. Så magiskt!

Comments are closed.