Stamperia “Rose Parfum”

Stamperia gör alltid lika härliga papper. Jag har gått loss på kollektionen “Rose Parfum” och gjort några kort. Och självklart har jag också gått loss med saxen och klippt ut detaljer som små etiketter, parfymflaskor och andra motiv.

Första kortet blev ett grattiskort med bokstavsstickers i silver. Jag har dekorerat med en egenvirkad blomma. Jag har också använt mig av en brad (påsnit) för att fästa blomman och några halvpärlor fick bli detaljer. Till själva kortet har jag använt en fin bas med lite tandad kant. Alla papper är dessutom chalkade med stämpeldyna.

Mitt andra kort har däremot få detaljer. Det har en enda ros och två små halvpärlor som dekorationer förutom två små utklippta detaljer. Papperet i sig är ju så vackert! Blomman har fått lite glittrig yta med hjälp av Nuvos glittriga Aqua Pen.

Till sist blev det också ett kort med ännu fler utklippta detaljer. De är placerade lite omlott med hjälp av 3D-kuddar. Grattis har jag stansat ut med hjälp av en die från Gummiapan och i ett härligt blankt papper i en rosé/kopparfärg. Spetsen är en restbit jag hittade i en låda. Som pricken över i valde jag att göra några små prickar med Nuvo Glitter Drops “White Blizzard”.

1 Kommentar on “Stamperia “Rose Parfum”

Comments are closed.