Tag på fotopapper!

Hallojsan på er!

Jag har lekt med Oxider på fotopapper! Ibland glömmer man hur stort användningsområde en produkt faktiskt har! Det blir så coolt! Fotopappret måste vara glossy och man kan köpa fotopapper på tex Dollarstore.

Jag har använt Distress oxiderna Kitsch Flamingo, Salvage Patina och Prize Ribbon. Färgade in kanterna med Archival ink och skvätte lite svart Dina färg älskaratt skvätta färg lite överallt!! Jag tog också en stencil från Ciao Bella och duttande färg på en av tagsen med en makeup kudde jag hade nära till hands! När jag var nöjd med resultatet så klippte jag ut vackra detaljer från AB Studios papper Unexpected.

På den blå tagsen la jag dit Glossy accent på klockan och duttande några pärlhalvor och lät torka! Jag har också använt enamel dolts och lite kloka ord från Rozzans egna textark.

Som avslut så rotade jag i bandlådan och hittade några band jag gillade. När tekniken är med oss så kommer det en Youtube på detta där man ser mer exakt hur jag har gjort. Det var allt från mig! Vi ses snart igen i ett annat pyssligt inlägg!! Kram ✨Tanja✨

2 Kommentarer on “Tag på fotopapper!

Comments are closed.