Elodie – Mintay papers

Har vi någon läsare som också älskar papperna från Mintay? Har det gått förbi någon att jag gör det? Hihi.

Idag tänkte jag visa ett par grejer jag skapat med just serien Elodie. Jag har använt mig av pappersblocket 6 x 6, Die cuts och något som heter Paper elements. Alla 3 finns att köpa hos Rozzan.

Först ut visar jag vad man kan göra med Paper elements. Den förpackningen innehåller tags, tickets och ark man kan vika små kuvert av. Urgulliga saker. Jag vek några kuvert (och limmade på en ticket på varje så att man kan skriva mottagare på dem) och satte öljetter på några av tagsen. På bilderna nedan ser ni även runda tags som finns färdiga i förpackningen. Fina va?

I nästa projekt så använde jag mig av en kort-die som ser ut som en fågelholk, så söt! Jag tog papper från blocket och limmade på passande die cuts. Nedan ser ni resultatet!

Kortet blir inte speciellt stort, cirka 10 x 16 cm, litet och gulligt! Fåglarna har jag satt fast med häftkuddar.

Vad tycker ni? Blev det ett fint kort?

Sista projektet med detta papper blev ett runt easel card. Det finns flertalet beskrivningar på ett sådant på nätet så just idag kommer jag inte förklara hur jag gjort basen. Är det något ni skulle vilja att jag visar? Kommentera, är ni fler som vill så kan jag göra en video!

Till kortet använde jag mig både av papper och några die cuts. Den runda ramen hittar ni hos Rozzan.

Grattis-diesen har jag limmat ihop 2 st av. Den runda bilden på fågeln är från Paper elements-förpackningen. Rosetten är från Studio light och den hittar ni här.

Ett tips till när ni gör rosetter i papper, spraya lite vatten på pappret när vi skall få till den så är den lättare att få ihop. Jag upplever annars att man lätt kan få pappret att spricka.

Hoppas ni blivit inspirerade av mina alster och att ni får en riktigt härlig pysseldag!

Kram från DT-Anna

1 Kommentar on “Elodie – Mintay papers

Comments are closed.