Födelsedagskram kommer här!

Sommarblommor i april! De här blommiga pappren från Craft O Clock blir man ju så himla glad över. Så färggranna och fina. De är dubbelsidiga med fina bakgrunder i dova färger. Jag har gjort 2 kort av den här serien som jag tänkte visa er.

Först ut är en lite enklare variant. Kortet är 13,5 x 13,5 cm. Basen är gjord av cardstock. Till de olika lagren har jag använt mig av standard-dies som jag hade här hemma.

Texten är en stämpel från Gummiapan. Jag har använt mig av Nuvo drops på sina ställen, jag tycker att det ger en fin effekt. Använder ni Nuvo? Berätta gärna! Idag använde jag Windsor wine och Dandelion yellow.

Det andra kortet är gjort med en kort-die från Marianne design. Ska jag vara ärlig så förstod jag inte från början hur den skulle användas men sedan hittade en beskrivning på nätet och då var det ju hur enkelt som helst. I dies-paketet ingår själva kortbasen, den lila kvadranten, den mindre kvadranten på den lila och de gröna bladen. Den lila kvadranten kan man både diesa ut och embossa med en embossingmatta.

Här ser ni hur fin den lila ramen blir när man både kan skära ut den och embossa med hjälp av embossingmatta.

För att få lite liv i bladen så limmade jag ihop 2 lager av vissa blad och använde mig också av 3 olika gröna färger på papper.

Till den lila rutan inuti i kortet har jag använt en die jag hade hemma. Tycker den blev bra till att skriva sin hälsning på.

Tack för att ni tittade och läste! På återseende!

Kram från DT-Anna