Art Journal med Stamperia!

Ett av mina favoritmärken är Stamperia! Här har jag använt Ephemera som är inspirerande och lätta att använda då de redan har klister på baksidan. Dessutom har de redan ett lager svagt skimmer!!!! Så vackra!! Jag bestämde vilka jag ville använda och la dem åt sidan för att göra grunden först.

Jag hittade underbara stenciler från Craft Emotion och Ciao Bella hos Rozzan. Att använda stenciler gör så mycket, samt att det är roligt att se mönster växa fram så fort! Färgerna jag blandade är Versa Fine Acorn och Lumberjack plaid Stenciler är ett tacksamt sätt att skapa djup tycker jag. Jag använde även Versa Fine Acorn på kanterna för att rama in allt.

Jag satte ihop de ephemra jag ville ha överst med klistret som finns bakom för att skapa ett kluster. Måttade sen dit ( med ögat och hoppas på tur) Rub on från samma serie. Älskar hur lätt det är att använda dessa och hur fint det blir, skulle kunna fylla en hel sida med massa Rub ons för att det är roligt, snyggt och snabbt fixat! Därefter limmade jag fast klustret av Ephemra med Art glitter som är ett limm (utan glitter trots namnet och min besvikelse första gången ) som torkar supersnabbt och sitter som berget, så det gäller att sätta det rätt från början!

Jag skrev sedan en text med min Dymo, skvätte vit färg från Dina och lite Versa Fine Acorn. Avslutade med enameldots från Simple and Basic och att kladda loss med en svart och vit penna från Posca för att höja och skugga.

Jag gjorde en även Tag med samma Rub ons och Ephemra. Ett paket med Ephemra räcke till måna saker!!

Jag använde stencilen Netting och Lost Shadow oxide lite sytråd och band från egen gömma för att piffa till det lite mer! Sist använde jag Nuvo drops som skimrar fint och en text från Rozzans egna textark .

Det går så snabbt och lätt att skapa med alla dessa saker och förvandlar lätt en pysselförstoppning till ett pysselfyrverkeri 🎆.

Här kommer lite bilder från mina fyrverkerier.

Ta hand er tills vi ses i nästa pyssliga inlägg ✨Tanja✨

8 Kommentarer on “Art Journal med Stamperia!

  1. Så fint!! Blir inspirerad att göra ett uppslag själv ikväll 👌🏼

Comments are closed.