En vårig etikett

Idag bjuder jag på en stor tag, eller etikett om man ska tala svenska. 🙂 Jag blev inspirerad av det fina “gratis-arket” som jag fick när jag beställde en massa gott-i-gott-gott från Rozzan så jag satte igång och klippa ut blommor och blad med mera från arket som är av märket Craft O´Clock så gå nu genast och kolla på allt fint som finns från det märket! 😉 Jag har flera block som bara ligger och väntar på att jag ska hinna ta tag i dem hihi. Den svarta taggen är från Dina Wakley i storlek 10.

Jag använde mig av rubons från 49 and Market som bakgrund, Hickory heter setet (men det finns så många fina att välja på ifall du inte hittar just det), och strök Collage Medium ovanpå för att försluta dem efter gnuggandet.

Jag satte dit den stora buketten med en foamtape i mitten och kunde sedan lugnt sitta och testa var jag ville ha de övriga urklippen. Texten kommer från en Sticker Book av Vicki Boutin “Print Shop” och sen hittade jag några band jag fäste i hålet.

Texten lyder: “Find What Brings You Joy and Do That!” Det är väl en jättebra uppmaning, att hitta vad man gillar och sedan ägna sig åt det. Ibland är det kanske inte så enkelt men jag tror att vi alla har det inom oss om vi vågar lyssna inåt?! 😉 Baksidan har fått ett par små rubons i två av hörnen och sedan kan man lägga till en passande text när man vet vem som ska få den. Nu tycker jag att du ska hoppa in i butiken och kika på allt nytt som dykt upp. Jag är sedan länge ett STORT fan av Bo Bunny och jag höll på att ramla av stolen när jag såg hur mycket roligt det kommit in! Yay!!! Ha en helt underbar helg och pyssla så det glittrar! 😉

Kramar från mig/Ann Grodprinsessan <3