Chirp, chirpi, chirp!!

Nu kan vi säga att julen som varar ända in till påska är över. Detta firar jag med ett gäng chirpisar ( kycklingar )!

Tim Holts dies är jätte roliga men ibland lite för tålamodsprövande för mig med alla små delar men dessa har precis vad mitt tålamod klarar. Så smidigt att limma ihop och leka med olika material det finns många fler varianter än kycklingar som bara är att limma ihop.

Man kan dessutom använda dem till att göra andra fåglar bara man använder fantasin så kan det bli en Domherre eller Gråsparv m.fl Sizzix thinlits !

Jag gjorde två enklare kort med Rozzans cardstock som bas och framsida. Kycklingarna är gjorda med gul cardstock och gamla papper från en gammal bok. Runt kanter har jag använt den nya distress oxide färgen Lost shadow som jag även skvätt med för att jag är usel på att göra vita kort!! Jag har även tagit lite svart färg från Dina Wakely och skvätt med en liten pensel. Jag älskar verkligen att skvätta färg!! Runt kortet ritade jag en svart ram med posca pen.

Till detta kort gjorde jag likadant som förra och ramade in och skvätte färg. Sen klippte jag ut två hål med äggform. På baksidan byggde jag upp med 3d kuddar och fyllt på med Chick mix och flower pearls gold! Dessa paljetter och ”pärlor” är så fina!! Vill ha alla sorter av dem!! De är så inspirerande, perfekta att dekorera med och till shakercards.

Så nu kan ni som inte kastat ut granen slänga ut den ihop med riset så kan vi sen se fram mot våren 🌼

Kram ✨Tanja✨

2 Kommentarer on “Chirp, chirpi, chirp!!

Comments are closed.