Med önskan om en skön påskhelg

Med några påskkort vill jag önska er en skön påskhelg.

Mitt första kort är gjort med härliga papper från Craft Consortium. Jag har klippt ut “flaggbården” från ett av papperen från blocket. Texten kommer från ett av Rozzans egna textark och för att få lite 3D-effekt sitter texten på 3D-kuddar. De fina påskliljorna är utstansade från en die från Gummipapan. Jag valde att stansa ut dem i akvarellpapper och sedan färglägga dem.

Till nästa kort har jag också använt dies från Gummiapan – en supersöt hare och en fin krans. De är också utstansade i akvarellpapper och färglagda. När det gäller haren har jag valt bort några delar – framben och ett ägg. Haren är jättefin med dem också.

Jag har använt mig av papper från Piatek 13, Farm Sweet Farm. Etiketten har jag klippt ut från ett ark i blocket. Jag valde att stämpla glad påsk på kortet. Fina textstämplar till påsk finns bl a från Gummiapan och andra fina texter finns så klart på textarket Påsk och vår.

Med de här korten önskar jag er en fantastisk påskhelg! Missa inte att kika in i bloggen – det kommer mycket fint även under helgen.